Succesvolle transities vragen om een andere benadering.

Anders denken en kijken.

 

En dat is nodig. Want de oplossingen van vroeger sluiten niet meer aan op de complexe vraagstukken en transities van nu. Het vraagt om verfrissende manieren van denken waarbij duurzame verandering centraal staat. Wij helpen daar graag bij.

Waarom we dit doen.

Omdat er nog te weinig gebruik wordt gemaakt van creatieve denkkracht.

 

Daarom bundelen we bij de Creative Business Foundation de krachten in Breda en omgeving tot een diamant.  Gevormd door creatieve bedrijven, -talenten en -opleidingen. Samen zetten we ons in om vanuit verschillende perspectieven tot een impactvolle aanpak te komen. En dat doe je er niet zomaar ‘even’ bij. Duurzame verandering verdient aandacht.

Wat wij daarvoor doen.

Verbinden en versterken wat er is. Ontwikkelen wat nodig is.

 

Wij gaan voor initiatieven die de toepassing van creatief denken versterken en brengen ze onder de aandacht. Daar waar we kansen zien, ontwikkelen we nieuwe labels. Op deze manier maken we creatieve denkkracht bereikbaar en toepasbaar op de transities en vraagstukken van nu.

Creative crossover-aanpak.

Hoe magie ontstaat.

 

We hebben geleerd dat het combineren van verschillende creatieve disciplines enorm waardevol is. Door letterlijk vanuit meerdere creatieve perspectieven een vraagstuk te benaderen, ontstaat magie. Deze vorm van co-creatie met zowel opdrachtgever als betrokken creatieve denkers vormt onze ‘creative crossover’-aanpak.